Humanitarna utakmica za Vasilija

Autor: Ljiljana Pavlović

Košarkaški klub „Morava“ i Predškolska ustanova „Pčelica“ u Vladičinom Hanu u petak, ove sedmice, organizovaće humanitarnu utakmicu za lečenja našeg sedmogodišnjeg sugrađanina, Vasilija Cvetkovića.

„Poštovani sugrađani, ljubitelji košarke, draga deco, KK „Morava“ iz Vladičinog Hana i PU „Pčelica“ pozivaju Vas na utakmicu humanitarnog karaktera prvog kola letnje lige između KK „Morava“ i „Play 017″ iz Bujanovca u petak, 26. maja od 19:30h u sportskoj hali gimnazije. Svojim prisustvom pokažimo plemenitost i spremnost da pomognemo sedmogodišnjem Vasiliju Cvetkoviću iz Vladičinog Hana kome su potrebna sredstva za proces lečenja od cerebralne paralize. Imajmo na umu da naše malo nekome mnogo znači, podržimo mladost i budućnost Vladičinog Hana,“ poručuju iz „Morave“.

Oni apeluju na sugrađane da dobrovoljnim prilogom po meri srca podrže ovu akciju i omoguće šansu malom Vasiliju za što brže ozdravljenje i bezbrižnije detinjstvo.

Biće priređana i dodeli pehara našim regionalnim prvacima, juniorskom i pionirskom satavu KK „Morava“. Trofeje će uručiti predstavnik Regionalnog Košarkaškog Saveza Južne Srbije, komesar Veselin Marjanović,“

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.