Humanitarna utakmica za Vasilija

Autor: Ljiljana Pavlović

Košarkaški klub „Morava“ i Predškolska ustanova „Pčelica“ u Vladičinom Hanu u petak, ove sedmice, organizovaće humanitarnu utakmicu za lečenja našeg sedmogodišnjeg sugrađanina, Vasilija Cvetkovića.

„Poštovani sugrađani, ljubitelji košarke, draga deco, KK „Morava“ iz Vladičinog Hana i PU „Pčelica“ pozivaju Vas na utakmicu humanitarnog karaktera prvog kola letnje lige između KK „Morava“ i „Play 017″ iz Bujanovca u petak, 26. maja od 19:30h u sportskoj hali gimnazije. Svojim prisustvom pokažimo plemenitost i spremnost da pomognemo sedmogodišnjem Vasiliju Cvetkoviću iz Vladičinog Hana kome su potrebna sredstva za proces lečenja od cerebralne paralize. Imajmo na umu da naše malo nekome mnogo znači, podržimo mladost i budućnost Vladičinog Hana,“ poručuju iz „Morave“.

Oni apeluju na sugrađane da dobrovoljnim prilogom po meri srca podrže ovu akciju i omoguće šansu malom Vasiliju za što brže ozdravljenje i bezbrižnije detinjstvo.

Biće priređana i dodeli pehara našim regionalnim prvacima, juniorskom i pionirskom satavu KK „Morava“. Trofeje će uručiti predstavnik Regionalnog Košarkaškog Saveza Južne Srbije, komesar Veselin Marjanović,“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.