Isključenja električne energije za danas

Ogranak Elektrodistribucije Vranje i danas će izvoditi radove na zameni stubova i rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom. Zbog toga će bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

Vranje: Trafo reon „Blok 28″ , ulice 4.juli i Lička u periodu od osam do 16 časova, zatim sela Neradovac, Pavlovac i Ribince, u periodu od osam do 15 časova i Trafo reon „Zlatokop2″ , selo .Zlatokop, naselje kod škole, u istom periodu.

Vladičin Han:

Trafo reon „Koznica Kula“, selo Koznica, u periodu od osamdo 15 časova

iz ED iz Vranja kažu da Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom.

„Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja,zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje. Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom,“ poručuju iz ED Vranje.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.