Još nagrada za hanske kik boksere sa Prvenstva u Kladovu

Autor: Lj. P.

Jovan Ilić Brljan u kategoriji do 91 kg, osvojio je još jednu B klasu na Prvenstvu centralne Srbije za kik boksere u ful kontaktu, dok je Luki Jovićeviću pripala srebrna medalja. Luka se takmičio u kategoriji do 81 kilograma, u konkurenciji mlađih juniora, a njegov klupski drug, Jovan u kategoriji do 91 kg u B klasi.

„Prvo takmičenje za Luku Jovićevića i apsolutni uspeh. Takodje bih pohvalio Lukin rad, red i disciplinu. Momak je za dva meseca skinuo 13 kilograma, sa 98 kg na 85 kg. Jovan Ilić Brljan osvojio je još jednu B klasu. U februara je osvojio low kik, a sada ful kontakt, “ kaže Nenad Ilić, trener hanskih kik boksera.

U ime KBK „Morava“ on se zahvalio prijateljima kluba koji su prepoznali njihov rad i bez kojih ovo takmičenje neće biti moguće, kao i domaćinima.

Prvenstvo Centralne Srbije za kik boksere u ful kontaktu održano je danas u Kladovu.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

11 thoughts on “Još nagrada za hanske kik boksere sa Prvenstva u Kladovu

  1. Bravo za momke.Rad,red trud i disciplina se uvek isplati.Uskoro upisujem sina na trening.

  2. Jovan Ilic Brljan sila deckoo jednom recju zver!! Bravo momci samo napred, pozdrav i za Nenada starog trenerskog lisca i velikog sampiona ceo život posvetio sportu i treningu!!!

  3. Brljan stari hajduk poštovanje za najjaceg moj brat pozdrav od cobija bravo i za drugog momka samo napred

  4. Bravo Jovane. Pravedan i dobar momak si od uvek bio jos kad se pikala fuca u staroj skoli i uvek najjaci sa mudima do poda.Cuvaj se i pamet u glavu dusmani kolko oces svuda i na sve strane

  5. jovanča micić kralj..veličina u svakom smislu neprikosnoven na ruke a nikad nikog nikad nije dirao a znam i priču gde je odbranio jednog dečka a i svojim očima sam gledao tri njegove tuče ispred svisa i kafe grina on to rešava sa stilom i pesnicama….

  6. A vidim i ,,neki,, jako fini ljudi su skupili muda da vredjaju klub i clanove kluba ! konkretno Jovana brljana takmicara , kriju se pod laznim imenom prave IP adrese po kaficima i pisu svasta misleci da se nece saznati nista … veliki 👋 za tu uctivu gospodu , VIDIMO SE …

  7. Ti se nisi nikada i nikoga bojo ziv i zdrav nam bio Ilic Jovo! Bravo za trenera i momke, rad trud i disciplina se uvek isplati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.