Kik bokseri iz Hana nižu uspehe

Dva takmičara Kik boks kluba „Morava“ u Vladičinom Hanu svojoj opštini su sa Prvenstva u Kuršumliji nedavno deoneli još dve medlaje. Jovan Ilić je osvojio zlato, dok je Vanji Cvetkoviću pripala srebrna medalja.

„Jovn Ilić je u seniorskoj konkurenciji, u kategoriji do 91 kilogram, osvojio prvo mesti i zlatnu medalju u disciplini lou-kik i, ništa manje vrednu, srebrnu, Vanja Cvetković , mlađi junior u kategoriji do 71 kg, “ rekao nam je Nenad Ilić, trener KBK „Morava“, jednog od najtrofejnijih klubova u Vladičinom Hanu.

Na nadmetanju na nivou centralne Srbije bilo je preko 120 takmičara koji su umeće odmerili u 65 borbe.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

19 thoughts on “Kik bokseri iz Hana nižu uspehe

  1. Bravo za momke i starog trenerskog lisca Nenada.😃 Sećam se kad smo se zajedno kidali na treninzima pre nekih 20god.bio je manijak za trening i tada a kamoli sad pod stare dane.Pozdrav i samo napred.

  2. Malom brljanu kad sam lupao samare nije bio tako opasan ali da je hrabar i lud sto jest jest a tako ce i da zavrsi

  3. Svaka cast momcima na vrhunskim rezultatima i na skromnosti.Zalosno je sto lokalna samouprava ne ume da proceni gde i kako ulagati.Nasa deca se takmice iz naseg kraja a ne da se dovode sa strane i da se prave cirkuzantske rabote u pojedinim klubovima.Za malo para moze biti mnogo velikih dela po kojima bi nas Han bio prepoznatljiv ne samo u Srbiji nego i svetu.Valjda ce se nesto konacno i promeniti.

    1. Moje iskreno izvinjenje Vanji i celoj porodici Cvetković ,ovo sam ja napisao i duboko se kajem

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.