Komšije opet bez bazena

Autor: Lj. P.

Bazen u Surdulici ove godine ne radi. Stoga se i vratila dugogodišnja tradicija da letnje vrele dane Surduličani provode na olimpijskom bazenu u Vladičinom Hanu. Zbog toga su građani Surdulice ogorčeni i ljuti, koji su sa nevericom gledali početak letnje sezone i stanje na njihovom bazenu.

Česti su komentari da će se „njihova deca hladiti u lavoru“, dok se deca u Vranju, Hanu i drugim okolnim mestima rashlađuju na bazenima.

„I šta ćemo sad….????

Dok se na 40+,komšije sa svojom decom kupaju u svojim brižno sređenim bazenima,nama i našoj deci jedino preostaje da držimo noge u lavor!!!!!

Uzmite opet 5000 din. i brinite da Radnik ostane Superligaš!!!!

Ima li bolji primer NASILJA????

SURDULICA PROTIV NASILJA!!!!“ stoji na stranici Eko Surdulica, gde su fotografije surduličkog bazena koji ne radi, i onih u Hanu i Vranju, dupke puni. Negativnih komentara ima na drugim stranicama.

Surduličani su tradicionalno ponosni na svoje Vlasinsko jezero, udalejno nekih 20 kilometara od varoši. Da bi se do jezera otišlo, kažu, morate da imate automobil, zbog gotovo nikakvog autobuskog prevoza, pa je i ta vrsta odmora ili izleta realtivna, sve u zavisnosti da li imate sosptveni prevoz, ili nekoga sa kim možete otići.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.