Majka i sedmogodišnje dete sa drvenog mosta upali u reku

Vest da je Slađana M. (49) sa sedmogodišnjim sinom jutros izbegla tragediju kada su prelazeći drveni most upali u reku u surduličkom selu, Jelašnici, potvrdili su nam meštani tog sela.

Jedan od njih kaže da su imali sreće i zahvaljujući prisebnosti majke, dečak spašen iz nabujake reke, nakon kiše koja nije prestala od sinoć.

Kako je objavio Kurir, Slađana je jutros oko 9:30 časova povela sina kod lekara, koji je od ponedeljka imao visoku temperaturu, pošto mu se stanje pogoršalo juče. Pošli su kraćim putem, preko drvenog mosta i u jednom trenutku se našli u nabujaloj reci. Prema izjavi majke, koju prenosi Kurir, „nije bila svesna da li je daska na mostu pukla, ili se okliznula.“ Ona je uspela da sina uhvati za ruku i nekako ga dovuče do obale.

Komšije su nam potvrdile da u selu postoji betonski most, ali se njime ide zaobilzanim putem, pa Slađanina porodica je koristila ovaj, kojim i dečak ide do škole. Stanje drvenog mosta je kažu već neko vreme loše, a pamte ga i po pogibiji jednog meštanina pre više godina.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.