Metal fest, za ljubitelje tvrdog zvuka

Prethodnica sutrašnjeg festivala rok muzike – „Overloada“, „Overload metal fest“, održan je sinoć na sportskom centru Vladičinom Hanu. Do jedan čas posle ponoći trajao je nastup šest bendova, pred publikom, uglavnog mlađih ljudi. Mlade, istinske ljubitelje metal muzike, nije omela ni kratkotrajna kiša, iako su samo retki bili „naoružani“ kišobranima. Pored Hančana, u publici su bili Vranjanci, Nišlije, Surduličani, Predejančani… Tek za sutra se očekuje dolazak većeg broja gostiju iz komšiluka i udaljenijih mesta.

Na prostoru SC „Kunjak“ uveče je bilo tek nekoliko kamperskih šatora. Među njima smo naišli na Dušana Stanimirović, iz obližnje varošice, Predejane. Iako je udaljena nekih desetak kilometara od Hana, on je sa društvom odlučio da kampuje u Hanu.

„Sve mi se ovde sviđa – nova prijateljstva, društvo, bajkerske igre, koncerti, na kojima sam dolazio svake godine,“ kaže za naš portal ovaj dvadesetogodišnjak, koji će sa svojim bajkerskim klubom učestvovati u sutrašnjem sepkatlu.

Od 20 časova 28. jula „Overload“ i zvanično počinje. Među muzičkim grupama koje nastupaju sa velikim nestrpljenjem se isščekuje „Beogradski sindikat“.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.