Pobednici na turniru veterana u malom fudbalu gosti iz Brusa

Na turniru veterana u malom fudbalu u sportskoj hali u Vladičinom Hanu danas je pobedila ekipa FK „Kopaonik“ iz Brusa savladavši „Jastrebac“ iz Blaca rezultatom 3:1. Drugo mesto je, znači, pripalo „Jastrepcu“, na trećem je ekipa „Vilandovo“ iz istoimenog mesta u Severnoj Makedoniji a četvrto mesto zauzeli su domaćini, FK“Veterani Morava“. Za sve učesnike turnira obezbeđene su prigodne nagrade – pehari, diplome, statue za najboljeg igrača, golmana, ekipu. Veliku zahvalnost dugujemo Opštini Vladičin Han, sponzoru turnira,“ rekao nam je Branislav Radusinović, ispred FK „Veterani Morava“

Turnir je održan u sklopu „Vidovdanskih dana“, jedno lepo okupljanje starih poznanika i prijateljsko druženje u sportkom duhu, povodom obeležavanja gradske slave Vladičinog Hana, Vidovdana.

„Fudbaleri iz onog nekog našeg vremena, druže se i sada. Naše udruženje je protekle subote gostovalo u Soko Banji, gde je bilo ekipa i iz drugih mesta. I ovo danas je bilo okupljanje starih prijatelja i nadamo se da ćemo nastaviti dugogodišnju tardiciju,“ kaže Radusinović.

Organizatori ovog nadmetanja su članovi udruženja FK „Veterani Morava“.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.