Policija na štandu promoviše konkurs za upis polaznika

Ministarstvo unutrašnjih poslova pre par dana je raspisalo konkurs za upis 780 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici. Tim povodom naši sugrađani su juče mogli da dobiju sve informacije od lokalne policije na štandu u centru Vladičinog Hana. Zainteresovani su mogli da uzmu i konkursnu dokumentaciju, kako bi saznali šta im je sve potrebno da se prijave.

Policija na štandu promoviše konkurs

Na osnovu konkursa, od ukupno 780 polaznika, na stručno osposobljavanje na radnom mestu policajca biće primljeno 230 polaznika, 220 saobraćajnih policaajca i 330 graničnih.

Rok za prijavljivanje  na konkurs je do 7. juna ove godine. Kandidati, prilikom prijave, mogu da se  izjasne za koje radno mesto žele da se stručno osposabljavaju. Postupak izbora polaznika sastoji se iz tri dela, opšteg lekarskog pregleda, kvalifikacionog ispita i specijalističkog lekarskog pregleda.

Oni koji uspešno završe osnovnu policijsku obuku dobijaju uverenje i stiču mogućnost zasnivanja radnog odnosa u Ministarstvu unutrašnjih poslova a obaveza im je da najmanje pet godina provedu u MUPU-u.

Sve bliže informacije zainteresovani mogu dobiti putem broja telefona: 021/462-033 ili na sajtu www.copo.edu.rs

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.