Pomozimo Aniti i njenoj deci da rekonstruišu kuću

Autor: Lj. Pavlović

„Porodica Janić, mama Anita (1988.) i njeno troje maloletne deca Darko (2015.), Aleksa (2016.) i Kristina (2017.). Od 2017. žive u Vladičinom Hanu. Majka je žrtva porodičnog nasilja, ni sama ne zna kako se izborila svih ovih godina da deca pre svega ne osete patnju i glad. Majka se trudi koliko je u mogućnosti, ali nažalost sama više ne može,“ piše u apelu za pomoć ovoj četvoročlanoj porodici „Humanog srca“.

Porodici Janić je neophodno da se kuća rekonstruiše. Kako je objavila ova humantirana organizacija, kuća u kojoj trenutno žive je od blata bez osnovnih uslova za život.

Oni koji ele da pomognu porodici Janić da obanove kuću, mogu poslati poslati SMS sa brojem 194 na 2407. Uplate za pomoć mogu da se izvrše i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko platforme PayPal.

Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS poruke imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Prva koja je pritekla u pomoć ovoj porodici je Gordana Novković. Posklednji put je je sa humanim ljudima Aniti i njenoj deci obezbedila pomoća koja je do kuće u Konovu dovezena u tri automobila. Pored hrane, Janići su dobili posteljine, jastuke, garderobu, posuđe. Ona je apelovala na ljude koji su u mogućnosti, ali naravno i preduzeća i organizacije, da im za sobu i kuhinju obezbede laminat ili linoleum, jer je betonski pod prekriven starim ćilima i ulazna vrata, kako bi se zaštitili od hladnoće.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.