Promocija projekta na pružanju podrške ženskom preduzetništvu pomerena za čevrtak

Promocije aktivnosti udruženja, SPA i Udruženja osoba obolelih i lečenih od malignih bolesti “Budi optimista“ – „Razvoj ruralnih zajednica kroz podršku ženskom preduzetništvu“, koja je trebalo da bude održana sutra, biće organizovana u četvrtak.

„Projekat „Razvoj ruralnih zajednica kroz podršku ženskom preduzetništvu“ obuhvata sve važne segmente u razvoju preduzetničke karijere, ali i značajna polja za razvoj veština neophodnih za žensko preduzetništvo. Razvoj ženskog preduzetništva usko je povezan sa unapređenjem ženskih prava i demokratizacijom društva. Međutim, prema podacima Akcionog plana za zapošljvanje u Vladičinom Hanu, tek 36 posto novozaposlenih čine žene,“ navodi se u pozivu koji je upućen medijima.

Kroz seminare, radionice, treninge, mentorski rad i deljenja primera dobre prakse iz Srbije, projekat će podržati žene od 20 do 50 godina i omogućiti im da ravnopravno učestvuju u razvoju društva, kao deo zajendice. Projekat će korisnicima podstaći kreativnost pružiti im podršku u dolaženju do dobre poslovne ideje i najboljeg načina da je ralizuju, shodno mogućnsotima na tržištu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.