PUPS dobio novog predsednika

Goran Ivanov (49), ekonomista po struci, jednoglasno je izabran za predsednika Opštinskog odbora Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda u Vladičinom Hanu. Delegati mesnih odbora PUPS-a izabrali su dva potpredsednika, Dragišu Đorđevića i Biljanu Radenković, a izabrani su i članovi stalnog sastava Opštinskog odbora, nadzorni odbor, disciplinska komisija i sekretar. 

Goran Ivanov

„PUPS u selima Vladičinog Hana uživa veliki ugled. Mesni odbori su nam glavni oslonac. Ljudi znaju da se zalažemo za njih, zadrugarstvo je osnov za razvoj sela i zato nam prilaze masovno, pogotovo mlađi poljoprivrednici. Računam na svoje dosadašnje proverene saradnike i počinjemo pripreme za lokalne izbore. PUPS –  Solidarnost i pravda je neko ko je na dobrom glasu na jugu Srbije i zato očekujemo više nego dobre izborne rezultate“, izjavio je novi predsednik te partije, Ivanov.

Sastanku je prisustvovao zamenik predsednika PUPS-a, Hadži Milorad Stošić koji je rekao da se u sklopu partije održavaju izbori se u preko 130 gradskih i opštinskih odbora širom Srbije sa ciljem da kadrovski i organizaciono ojačaju Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda.

Fotografija: PUPS

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.