Radovi na elektromreži u Hanu, bez obaveštenja potrošača kada i do koliko neće imati električnu energiju

U delu naselja Duge Njive u Vladičinom Hanu, ispod uprave Elektrodistribucije, Privatno preduzeće „Jug elektro“ iz Vranja radi na rekosntrukciji mreže. Nedavno su menjali stubove a sada i kablove na njima. Radovi će trajati još sutra, saznali smo u dispečerskom centru Elektrodistribucije iz Vranja.

Međutim, potrošači električne energije u navedenom delu varoši negoduju zbog toga što do prekida u snabdevanju strujom stalno dolazi u poslednja tri dana. Samo juče, struje nije bilo od 10,00 do 15 časova, prethodnog dana bilo je više isključenja. Danas, oko sat vremena u periodu od 10,00 do 11,00. Ljudi su nezadovoljni jer ih niko nije obavestio o isključenjima, što remeti ne samo svakodnevne aktivnosti, već može doći i do kvarenja kućnih aparata usled čestih prekida.

U dispečerskom centru ED iz Vranja, potvrđuju da o isključenjima niko nije obavestio građane putem medija “ zbog toga što je u pitanju mali broj potrošača a radovi su hitni“. Kažu, takođe, da se radi na celom području Hana, tamo gde je ugrožena bezbednost mreže i da će radovi trajati još sutra a snabdevanje eletričnom energijom biće poboljšano.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.