Saslušan D.S. za ubistvo supruge u Repincu

Autor: Lj. P.

U Višem javnom tužilaštvu iz Vranja saslušan je D. S. (61) za ubistvo šest godina mlađe supruge D. S. u Repincu, selu kod Vladičinog Hana koje se dogodilo u petak uveče. Na saslušanju on se barnio ćutanjem. Određen mu je pritvor do 30 dana.

Dragan S. je u petk uveče, oko 21:30 časova u Repincu, u kući u kojoj su stanovali u alkoholisanom stanju nožem naneo povrede po vartu supruzi, Dušanki S. (55), od čega je preminula. Telo je pronašla njihova ćerka, kada se vratila kući, a počinioca je policija uhapsila na licu mesta.

Supružnici su, kako se čulo, bili pred razvodom. Ubijena žena je radila u Domu zdravlja u Vladičinom Hanu kao čistačica i svi je pamte kao tihu i povučenu osbobu.

U Vladičinom Hanu se pamte još dva ubistva žena. Vukosavu Trajković (48) iz obližnjeg sela, Kalimance je zaklao suprug Miroslav (48) u Osnovnoj školi „Branko Radičević“, gde je radila. Miru Anđelković (43) je zadavio suprug Ratko (55) 2017. godine, u kući u ulici Ivana Milutinovića u Vladičinom Hanu, gde su stanovali, a zatim se obesio u rodnom selu, Manjaku. Ovo je treći slučaj ubistva žene u hanskoj opštini, a sva tri slučaja ukazuju na nasilje u porodici i razvod koji su žene pokrenule.

Dragan je iste večeri uhapšen. Navodno je i ranije pokazivao nasilno ponašanje prema Dušanki, te su bili u procesu razvoda

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.