Stanojevići za kulinarsko umeće dobili vikendicu

U prošlogodišnjem serijulu emisije „Majke i snajke“ Televizije „Kurir“, porodica Stanojević osvojila je prvu nagradu i dobila vredan poklon – montažnu vikendicu. Miroslava ili Mikica, kako je Hančani znaju, sa sinom, Jovanom i snajom, Danijelom takmičili su se u kulinarstvu u sedam emisija u kojima su se nadmetali sa po pet porodica. Kada je takmičenje počelo, nisu ni slutili da će ići do kraja i osvojiti prvo mesto.

„Ovo je bilo baš lepo iskustvo i velika je stvar to što smo osvojili prvo mesto i dobili ovako vrednu nagradu. Još uvek definitovno nismo odlučili gde ćemo da postavimo vikendicu, ali će najverovatnije to biti na Vlasini,“ kaže nam Mikica.

Pored takmičarskog, emisija je, naravno, imala i zabavni karakter. Tako su učesnici imali priliku da se druže sa poznatim glumcima, pevačima i voditeljima, da sa njima kuvaju i da ocenjuju njihovo kulinarsko umeće.

„Poznate ličnosti su kuvale, a mi smo odmarali i komentarisali njihov rad. Učestvovale su voditeljke jutarnjeg programa TV Kurira, Tamara Milutinović, Ljiljana Stanišić, Eva Ras, Suzana Petričević i dr. “ pričaju Stanojevići.

Oni objašnjavaju da su Danijela i Mikica kuvale, Jovan je bio degustator i pogađao koja je šta pripremila, i za svaki tačan odgovor su se dobijali poeni i po 10.000 dinara. Celo takmičenje, uz voditelje, Seku i Rašu, proteklo je u dobroj zabavi i bilo pravi izazov među brojnim ljubiteljima dobrog zalogaja. Stanojevići su, kao dobro uigran tim, osvojili prvo mesto u finalu, kada su se za najvredniju nagradu takmičili sa četiri porodice.

Foto: sa fb Mikice Stanojević

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.