Stižu Vodiči za penzionere

Na kućne adrese najstarijih u Vladičinom Hanu preko Pošte počeli su da pristižu Vodiči za penzionere PIO fonda. Sa prvih stranica vodiča, penzionerima se obraća predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić koji ih je podsetio na skorašnje povećanje penzija u dva navrata od ukupno 20 odsto i obećao da, ako Srbija može jos nesto da uradi da žive bolje, da će to i uraditi.

Inače, vodič je štampan povodom obeležavanja 100 godina od formiranja penzijskog osiguranja u Srbiji, kao i novih penzionerskih kartica za koje će prijavljivanje trajati do 5. marta ove godine, a još uvek se ne zna koje će benefite omogućiti korisnicima.

Prema onome što je objavljeno u vodiču, i PIO fond je najstarijima predočio sopstveni i uspeh države na obezbeđivanju redovne isplate zarađenih prinadležnosti, i on ih podsetio na povećanje , ali i na zacrtani plan da će one 2025. u proseku iznositi po 450 evra. U vodiču se govori o dosadašnjim pogodnostima za penzionere, banjama, popustima, o stacionarima, gerontolškim centrima, klubovima i dnevnim boravcima za penzionere… Fond napominje da „intenzivno rade na novoj generaciji kartica, koje će biti značajno unapređene, a o svim detaljima u vezi korišćenja istih i konkretnih benefita koje mogu da ostvare, PIO će ih blagovremeno obavestiti.“ Najavljeno je i otvaranje novih kanala komunikacija radi upotrebe kartica i obaveštavanja i svim popustima i pogodnostima.

Fotografije: Vodic za penzionere Fonda PIO

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

One thought on “Stižu Vodiči za penzionere

  1. PENZIJE NIKADA VEČE U OČIMA VUČIĆA?

    Na kućne adrese najstarijih u Srbiji preko Pošte pristgli su Vodiči za penzionere PIO fonda. Svaka čast na pažnji. Prava istina, čemu služe ti Vodići i koju korist imaju jadni i gladni penzioneri. U izradi tog Vodića mnogi se ugradili na štetu penzionera, a ne penzioneri. Neka svaki primerak košta 300 dinara, za njihove izrade plaćeno je najmanje 510.000.000 dinara ili oko 4.347.826 evra, a nemaju nikakvu korist. Ova investicija je mogla da pomogne najsiromašnijih penzionera, a ne da se bogate činovnici PIO i drugih funkcionera na grbači penzionera. Za koliko para je obmanuta penzija penzosima Srbije. Glasajte i na dalje za vaših kradljivaca i lopova, a vama kako bude. Dragi penzosi, ne zaboravite da kada su radikalni SNS-ovci skočili u fotelji vlasti vaš prosek penzija bio je iznad 60% prosečne plate, a sada ste pali na 40%, a lažu vas da penzije nikada u istoriji Srbije ili njihovoj nisu bile veće. Slušajte ih, gladujte I glasajte za njih.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.