U narednih desetak dana Han će biti centar muzičkih i sportskih događanja na jugu Srbije

Međunarodni festival studentskih folklora, Noćni turnir u malom fudbali i muzički festiva „Overload“ u narednih desetak dana oživeće Vladičin Han. Nakon proslave gradske slave, Vidovdana, to su događaji koji okupe Hančane u velikom broju na sportskom centru, ali i posetioce iz Srbije pa i regiona.

Noćni turnir u malom fudbalu, sa tradicijom od više decenija, proteklih godina je od zabave i nadmetanja lokalnih, mladih fudbalera prerastao u čistu komercijalu, dolaskom skoro pa profesionalnih igrača iz većih mesta na jugu Srbije zbog bogatih nagrada.

„Overload“ od 2014. godine okuplja veliki broj posetilaca, ljubitelja roka, ne samo iz zemlje. Svake godine zvučna imena srpske rok scene gostuju na tom festivalu, pa stoga nije ni čudo da okupe i veliki broj posetilaca. Uz to, na sportskom centru u Vladičinom Hanu lokalna samoprava u vreme održavnja „Overloada“ gostima omogućava besplatan boravak u kampu i odlazak na bazen. Razlog više za dolazak u Vladičin Han, u vreme održavnja i festivala je i susret bajkera iz celog regiona koji je, kao i centralni događaj, postao tradicionalni.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.