URI – obuka kako upravljati poljoprivrednim gazdinstvom

Autor: Lj. P.

Udruženje Roma intelektualaca u Prekodolcu, selu kod Vladičinog Hana, raspisalo je javni poziv za učešće na Obuci za upravljanje poljoprivrednim gazdinstvom i vođenje poljoprivrednog preduzetništva u okviru projekta „Karijerni centar za mlade“.

Obuka će biti realizovana u toku ovog meseca i maja. Uslovi za učešće zainteresovanih su da imaju prebivalište na području hanske opštine, da su osobe od 15 do 30 godina života, a prednost će imati osobe ženskog pola, romske nacionalnosti i lica koja imaju registrovana poljoprivredna gazdinstva. Formular za prijavljivanje je dostupan na fb stranici URI. Od dodatne dokumentacije potrebna je fotokopija o registrovanom gazdinstvu i dokaz o nacionalnoj pripadnosti. . Rok za dostavu dokumentacije je do 10. aprila ove godine, na adresu udruženja.

Projekat „Karijerni centar za mlade“ je počeo sa realizacijom 1. novembra 2023. i trajaće do 1. avgusta ove, kao deo regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2), koji finanisira EU, sufinansira Opština Vladičin Han, a sprovodi Program UN razvoj (UNDP).

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.