VJT traži odbukciju Katarine Petrović

Nakon što je posle četiri dana traganja telo pokojne Katarine Petrović (22) iz Predejana pronađeno, Više Javno tužilaštvo iz Vranja izdalo je naredbu da se obavi obdukcija od strane Zavoda za sudsku medicinu iz Niša, obavestili su nas iz OJT.

„VJT iz Vranja je uputilo i zahtev Zdravstvenom centru Vranje da se izjasne o opštem zdravstvenom stanju druge dve učesnice u saobraćajnoj nesreći, kako bi se preduzele radnje na saslušanju istih,“ stoji u saopštenju tog organa.

Tužilaštvo preduzima i druge potrebne dokaze, koji će biti od važnosti za krivični postupak.

Podsetimo još jednom, naporima pripadnika Žandarmerije, policije, vatrogasaca i građana, ronioci su četvrtog dana uspeli da pronađu telo nastradale Katarine. Anđela Milovanović (21), koja je na dan nesreće pronađena u Južnoj Moravi, sahranjena je danas u Predejanu. Preostale dve devojke, Anđela Stoilović (21), koja je bila za volanom „golfa5“ i Kristina Mitrović (20), takođe iz Predejana, su još uvek u ZC Vranje. One su zadobile povrede glave, van životne opasnosti su, ali još uvek pod nadzorom lekara.

Nesreća se dogodila 29. januara, oko četiri časa izjutra, na magistrali ka Nišu, po izlasku iz tunela Manajle, kod sela Džep. Automobil je prema preliminarnim podacima, usled neprilagođene brzine uslovima puta probio zazštitnu ogradu i sleteo u Južnu Moravu. Četiri drugarice su se vraćale iz Hana, gde su kobne večeri bile u nekom od kafića.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

One thought on “VJT traži odbukciju Katarine Petrović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.