Vladičin Han zvanično dobio i drugog poslanika

Juče je u Narodnoj skupštini u Beogradu Zoran T Stojanović iz Vladičinog Han, član Nove demokratske stranke Srbije svečano položio zakletvu kao narodni poslanik.

„Drugi put se zakleo danas Srbiji, ne menjajući političku ideologiju zarad ličnih interesa,“ napisao je na svom fb profilu Stojanović.

On je od početka bavljenjem politikom,devdesetih godina, član DSS-a. Već je u jednom mandatu obavljao funkciju poslanika tokom 2000. godina. Po struci je pravnik, zaposlen u VHE iz Surdulice, oženjen, otac dva sina.

Vladičin Han, uporište naprednjaka od 2012. godine na poslednjim, aprilskim, izborima je dobio dva narodna poslanika iz redova opozicije – pored Stojanovića, još i Nenada Mitrovića ispred DS-a. Mitrović je takođe oženjen, otac troje dece, doktor veterinarske medicine i vlasnik privatne Veterinarske stanice „Neovet“ u Hanu.

Obojica su nakon demokratskih promena u Vladičinom Hanu bili visoki funkcioneri na lokalu – Mitrović predsednik Opštine od 2008. do 2012., dok je Stojanović u dva navrata bio zamenik predsednika opštine.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.