Vrh bezobrazluka

Treba li napisati još koji komentar, osim onog koji je naš čitalac, koji nam je posalo fotografiju napisao – Ovo je vrh bezobrazluka?

Svetosavska ulica, jutros, na trotoaru kod parkinga, kod železničke stanice.

Ovo još nije bilo – a da li će biti posledica?

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

4 thoughts on “Vrh bezobrazluka

  1. Tako je svakog petka. Ima njih nekoliko koji redovno parkiraju na trotoaru zadnjih godina i nikom ništa. Ni policija ni komunalna ne reaguju.
    A šta tek reći za ul. Moše Pijade. Tamo trotoari nikada nisu slobodni. Tako je zadnjih 30 god. U Nikole Tesle je banda porušila stubiće i redovno se parkira na trotoaru a nadležni ne čine ništa već više godina. Trotari kod policije, ispod mosta neprohodni. Dobar deo zauzimaju automobili radnika Mup-a…

  2. Ispod most preko puta policije obadve trake zauzete parkiranim vozilima građana i policije samo srednja traka slobodna,na krivinu novog mosta pored policije isto u centar kod hotela Turist sa leve strane ka železničke stanici isto a policija ne reaguje.Opšti haos i rasulo i nikom ništa,zašto policija prima platu možda da u radno vreme posećuje kafane.

  3. Svako ko se zali da prilozi pare da se izgradi parking zgrada ida bude besplatno parkiranje tamo. A ako necete da date pare, onda nemoj da pljujete po ljudi jer nemaju gde da se uparkiraju.

    Ne smeta vama sto je neko uparkirao, ima mesto 3 coveka da prodju, prodjes za 2 sekunde i ne vidis ga vise. Ono sto vama smeta je sto ste nemocni da poboljsate svoj zivot, pa gledate da zagorcate drugima njihov, bez trunke empatije, samo da se malo osetite da imate neku kontrolu i da ste bitni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.