Za Dan škole poklon od Fondacije „Kavčić“

Autor: Lj. P.

Osnovna škola „Vojvoda Radomir Putnik“ iz Džepa, kod Vladičinog Hana danas je svečano proslavila 136 godina rada. Svečanosti su, pored predstavnika lokalne samouprave u Vladičinom Hanu, sa predsednikom, Goranom Mladenovićem na čelu, prisustvovali i predsednik Fondacije „Kavčić“, Aleksandar Kavčić sa saradnikom, kao i direktori škola.

Kavčić je, kako je i obećano 1. septembra ove godine, prilikom podele besplatnih udžbenika za oko 1.200 osnovaca, obzebdio računare za škole u toj opštini. Četiri osnovne dobile su po jedan računar, dok je za Tehničku školu i Gimnaziju „Jovan Skerlić“ obezbeđen jedan, s obzirom na to da one rade u istom objektu, ali u različitim smenama.

Milena Zafirović, direktorka džepske škole nam je rekla da oni već imaju računare u multimedijlanoj učionici, ali da im je poklon dobrodošao za povezivanje sa interaktivnom tablom, koju će koristiti tokom nastave.

OŠ „Vojvoda Radomir Putnik“ u Džepu jedna je od dve seoske škole hanskoj opštini. 136. rođendan dočekuje sa 55 učenika i 50 nastavnika, među kojima je samo dvoje sa punim radnim vremenom.

Fotografije: Han info

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.