Aleksandar Vučić danas će posetiti Surdulicu i Vranje

Autor: Lj. P.

Aleksandar Vučić danas u okviru predizborne kampanje Srpske napredne stranke boraviti najpre u Surdulici, a zatim i u Vranju. Prema objavama na društvenim mrežama, u Surdulici je okupljanje naprednjaka zakazano za 16:30 časova u bioskopskoj sali. Vučić je u medijima pre neko vreme najavio dolazak u tu varoš na jugu Srbije, gde i dalje vladaju socijalisti uz poruku „da neće dozvoliti gubljenje glasova u Surdulici“.

Miting SNS u sportskoj hali Vranju je zakazan za 18 časova. Kako piše Vranje News, u vranjski Zdravstveni centar su stigla 13 šlepera sa opremom.

Predsednik Privremenog organa Opštine Vladičin Han, Goran Mladenovioć uputio je pozov sugrađanima da se danas okupe u 16:30 časova kod „Idee“ kako bi podržali skup u Vranju.

„Poštovani sugradjani,

predsednik Srbije Aleksandar Vučić u petak 08.12.2023 dolazi u posetu Vranju. Dogadjaj i njegovo obraćanje je zakazano za 18 h u sportskoj hali grada Vranja. Prevoz za sve zainteresovane gradjane koji nemaju sopstveni prevoz iz Vladicinog Hana će biti organizovan. Polazak je kod Ideje u 16:30h, takođe pozivam sve zainteresovane gradjane koji su u mogućnosti da nam se u isto vreme pridruže sopstvenim prevozom i krenemo na tribinu u Vranju zajedno karavanom. Vidimo se! Do pobede!!! Živela Srbija!“ poručio je Mladenović.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.