Bazen u Vladičinom Hanu otvara sezonu kupanja

Vrele letnje dane Hančani, ali i njihove komšije, moći će da prekrate na bazenu sportskog centra od utorka naredne nedelje. Vladica Dodić, direktor CS „Kunjak“ kaže da je bazen očišćen i rekonstrukcija plave zone pri kraju i otvaranje sezone kasni zbog specifičnih uslova u kojima se ona obavlja.

„Bazen počinje sa radom naredne nedelje, 5. jula. Zavrašavamo rekonstrukciju plave zone i zbog toga malo i kasnimo. Iako su radovi krenuli početkom maja ove godine, obavljaju se u specifičnim uslovima pa smo zbog toga imali više prekida. Ne sme da se radi na kiši, niti na visokim temperaturama, zbog čega radnici, po ovoj vrućini, rade tek posle 17 časova,“ rekao je Dodić za Vesnik 017.

Bazen na SC „Kunjak“, foto sa sjata Opštine Vladičin Han

Cena karata biće na lanjskom nivou. Dnevna karta je 200 dinara, posle 15 časova upola jeftinija, a deca do sedam godina na bazen mogu besplatno. Na SC može da se kupi i sezonska karta po ceni od 3.000 dinara, dok je mesečna za 1.000 dinara niža. I ove godine, kao i niz godina unazad, najboljim učenicima lokalna samouprava je dodelila besplatne ulaznice za tekući mesec i najboljim sportskim ekipama i pojedincima iz škola.

Za rekonstrukciju bazena izdvojeno je oko 6,9 miliona dinara.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

One thought on “Bazen u Vladičinom Hanu otvara sezonu kupanja

  1. E moj direktore, sve ste moj do mojega, ja kad sam bio klinac bazen se otvarao krajem maja, ti pričaš od neki 5 jul, lezi lebu da te jedem, vi zapošljeni na sportski bi najviše voleli da se uopšte i ne otvori, da prelegate leto

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.