Čestitke Vesne Milić koje „teraju“ suze radosnice

Autor: Lj. Pavlović

Vesna Milić već dugo radi personalizovane čestitek. Kao i što sam naziv kaže, lične su i nikada jedna neće ličiti drugu. Ni po dizajnu, a još manje po tekstu. Svaka od njih je originalna. Zbog toga je na društvenim mrežema i stekla veliku popularnost. Prilike za čestitke su različite: venčanja, rođendani, polazak u školu, zahvalnost učiteljici, dragoj osobi i ne može se pobrajati maštovitost naručilaca za šta su im ove jedinstvene čestitke sve potrebne i Vesnino umeće da na njih odgovori.

Prema njenim rečima, ali i reakcijama koje smo i sami pročitali, ljude impesionira tekst čestitke. Ipak, nedavno je ostala bez teksta na zahtev ožalošćene žene da bliskom rođaku napiše onu poslednju, oproštajnu poruku.

„Mnogo puta kažu rasplakali smo mladence čestitkom ili evo čitam čestitku već peti put i plačem od sreće. Nedavno sam pisala jedan ne baš uobičajni tekst. Naime zamolila me žena da joj napišem oproštajnu posvetu za rodjaka koji je preminuo. Priznajem da sam morala da razmislim da li da prihvatim, jer pisanje te vrste teksta, nije nešto što sam do tada radila. Prema rečima porodice pokojnika, dobro sam obavila posao. Tekst su uramili, a ispisaće ga na spomeniku,“ kaže ona.

Vesna Milić, kao što smo već rekli, radi personalizovane čestitke za sve prilike.Svaka je drugačija i potpuno lična.

„Da bih napisala tekst i dizajnirala čestitku, moram da znam detalje o osobi kojoj je čestitka posvećena. Kolekcija čestitki je, dakle, raznolika u svakom smislu. Uradila sam do sada mnogo rodjendanskih, svadbenih, ali i čestitki za diplomce, vaspitačice, fudbalske trenere… Reakcije onih kojima radim čestitke ali i slavljenjika nakon što im čestitke isporučim, a kada ih uruče osobi kojoj su namenjene, su mi najvaznije i njih jedva čekam,“ kaže Vesna.

Kada poželite da nekome ulepšate neki značajan događaj, ili jednostavno da ga obradujete, sve što treba je da se obratite Vesni Milić, opišete joj šta želite kao i osobu kojoj je čestitka namenjena. Sve ostalo prepuste njoj. Vaše želje i emocije ona će pretočiti u najlepše stihove. Za suze, odgovorni ste sami, a kako se vidi po reakcijama, retko kome maramica nije bila potrebna. A ukoliko je vama Vesna potrebna, pronaćićete je na društvenim mrežama, sasvim lako.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.