Dizači tegova iz Hana juče osvojili šest medalja

Vladičin Han juče je bio domaćin takmičenja Serbian Open u disciplini bench press. Članovi Kluba dizača tegova „Morava 2001“ osvojili su tri prva, dva druga i jedno treće mesto, u različitim kategorijama.

„U kategoriji veterana, Aleksandar Marković je osvojio prvo mesto, sa podignutih 150 kilograma, a Dušan Arizanović sa podignutih 130 kg, među seniorima do 82 kg. Vidaku Jovanoviću u kategoriji sub-juniora pripalo je takođe prvo mesto,“ rekao nam je Aleksandar Ilić, trener „Morave 2001“.

On je takođe nasupao na takmičenju među seniorima i sa podignutih 200 kilograma na Serbian Openu juče zauzeo drugo mesto, kao i Marija Antić u kategoriji devojaka, sub-jnuiorki. Na trećem mestu se našao Uroš Stanimirović, u kategoriji sub-juniora.

Sudija, Aleksandar Stanković, svetski šampion

U sportskoj hali juče se nadmetalo 64 takmičara iz Srbije i nekoliko njih iz Severne Makedonije, pod budnim okom sudije, Aleksandra Stankovića, svetskog šampiona iz Vladičinog Hana. Naredno takmičenje pred dizačima tegova iz Vladičinog Hana je Seniorsko državno prvenstvo koje će biti održano početkom aprila u Zaječaru.

One thought on “Dizači tegova iz Hana juče osvojili šest medalja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.