Letnji kamp za mlade

U Knjaževcu će od 22. do 28. avgusta biti održan Letnji kamp za mlade, kao deo projekta: „Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji“ . Organizatori pozivaju mlade, koji imaju ideju kako da svoju zajednicu učine boljom i kvalitetnijom za život, da se prijave za učešće na njemu. To je kamp posvećenom mladima na ruralu i omladinskom aktivizmu pod nazivom Young Čejndžeri vol.2.

Tokom 5 dana kampa učesnici će imati priliku da se druže i povežu sa mladima iz svog regiona, prisustvuju treninzima i radionicama na teme kao što su timski i omladinski rad, veštine komunikacije, javni nastup, liderstvo i mnoge druge.

Za kamp mogu da se prijave svi mladi od 18 do 30 godina, uključujući i žene, povratnike i etničke manjine do 40 godina iz Pčinjskog i Jablaničkog okruga – VladičinogHana, Lebana, Vlasotinca i sve pripadajuće mesne zajednice, koji su zainteresovani da svoje zajednice menjaju na bolje.

Prijavljivanje mogu obaviti slanjem mejla na adresu youth-rs@giz.de, do 10.avgusta ove godine.

Učesnici kampa biće odobrani na osnovu motivacije za učešće na istom. Ovaj kamp deo je projekta „Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji“ koji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju, GIZ u partnerstvu sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije.

Slika može pripadati 1 osoba i tekst

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.