OO SNS podneo listu OIK u Vladičinom Hanu

Autor: Lj. P.

Kako je TV Vranjska plus objavila “ Opštinski odbor Srpske napredne strankeu Vldičinom Hanu podneo je listu Opštinskoj izbornoj komisiji “ Aleksandar Vučić – Vladičin Han ne sem da stane“.“ Noslilac liste je dosadašnji predsednik Opštine, Goran Mladenović. On je za TV Vranjska plus rekao da su – juče sakupljali i potpise za parlamentarnu listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, gde se očekuje objavljivanje imena kandidata za poslanika.

OO SNS-a na lokalne izbore će sa PUPS-om, kome će pripasti dva odbornička mesta. Na prethodnim izborima, naprednjaci su od 37 osvojili 24 odborničkim mesta, i kako je rekao Mladenović za Vranjsku plus – sada očekuju još bolje rezultate, zbog ostvarenih rezultata.

Goran Mladenović, nekadašnji član Srpske radikalne stranke, od samog osnivanja je u naprednjacima. Od 2008. godine je predsednik OO SNS-a. Na mesto predsednika opštine dolazi 2012. godine, a 2014. godine je izabran za narodnog poslanika. Na lokalnim izborima 2016. godine dobija novi mandat na istu funkciju, a nedavno je u trećem mandatu podneo ostavku, po ugledu na političke kolege iz Srbije.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.