Po 5.000 dinara prvacima

Autor: Lj. P.

SURDULICA – Nakon dodele besplatnih knjiga za sve osnovce u opštini Surduluca, lokalna samouprava u tom mestu nastavila je sa akcijama na podršci najmlađim sugrađanima i njihovom školovanju. Kako je objavljeno na sajtu Opštine Surdulica – svaki đak prvak je dobio finansijsku podršku od po 5.000 dinara. Takođe, obezbeđeni su im i školski pokloni koji će koji će, kako piše, dodatno motivisati mlade učenike da se zalaganjem i trudom ostvare u svojim obrazovnim ciljevima.

„Obrazovanje naše dece predstavlja stub razvoja naše zajednice, i mi smo odlučni da uložimo sve što je potrebno kako bismo im obezbedili najbolje uslove za učenje. Nakon uspešne inicijative besplatnih udžbenika za đake, želimo da nastavimo sa podrškom za naše najmlađe sugrađane. Zbog toga smo odlučili da obezbedimo dodatne resurse za naše đake prvake. Ova akcija je još jedna potvrda naše predanosti kroz obrazovanje naše dece. Verujemo da je svako dete posebno i da zaslužuje pravi početak u svojoj školskoj karijeri. Ovom inicijativom želimo da pokažemo koliko nam je stalo do obrazovanja i budućnosti svih naših đaka,“ napisala je predsednica Opštine Surdulica, dr Aleksandra Popović.

Ona se zahvalila svim građanima Surdulice na podršci i saradnji, poručivši – da se raduju zajedničkom napretku u budućnost te opštine.

Fotogrfaije: sa sajta Opštine Surdulica

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

One thought on “Po 5.000 dinara prvacima

  1. Jeftina kupovina glasova. Dajte roditeljima prostojne plate i zaposlenje i nemojte nikada da nam pomažete.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.