Potrebna pomoć za dvadesetosmogodišnju Klaudiju

Autor: Lj. P.

SURDULICA – Klaudija Veličković (28) iz Surdulice do 2018. godine bila je potpuno zdrava, a onda je nakon prvih simptoma saznala da boluje od teške bolesti. Naredne godine je operisana od tumora hipofize. Nakon operacije, lečenje nastavlja u Beogradu, gde je dolazila na stalne kontrole.

„Pre dve godine Klaudiji se stanje pogoršalo. Za nastavak lečenja neophodno je da se pronađe ćelija koja stvara tumore i remeti stanje i njen normalan život. Novčana sredstva su neophodna za lečenje u zemlji, kontrolne preglede, banjske rehabilitacije kao i za troškove puta i smeštaja,“ poručuju iz „Humanog srca“ iz Surdulice, organizacije koja prikuplja novac za lečenje njihove sugrađanke.

Slanjem sms poruke, 173 na 2407 možemo pomoći u prikupljanju novca, uplatom na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko Paypal-a.

Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.