Praktično učenje muzičke produkcije

Lj. Pavlović

Grupa mladih momaka povezanih muzikom, pružila je mogućnost svojim vršnjacima, ali i svima onima koji vole elektronsku, a pre svega tehno muziku, da nauče kako se ona stvara. Kako kažu, bukvalno osoba koja nema nikakvo predznanje, može da nauči kako se muzika pravi. Pokretačka snaga iza ove ideje je Vasilije Vukašinović, poznat kao SLFGVRMNT. Pored njega, tim čine pojedinci Stefan Đorđević, Muhi, Filip Xavi i Kluzo.

„U moru muzičkih masterclass-ova, UNKNOWN se ističe kao simbol autentičnosti i stvarnog napretka. Umesto obećanja magičnih rešenja, UNKNOWN je posvećen prenošenju stvarnog znanja, korak po korak, jedan na jedan. Kroz UNKNOWN, otvaramo vrata svima koji žele da zavire iza scene muzičke produkcije. Od ideje do finalnog proizvoda, svaki element je obuhvaćen: generisanje ideja, dizajn zvuka, aranžiranje, miksovanje, masterovanje, pa čak i veštine DJ-a, Hibrida i nastupa uživo,“ kaže Vasilije.

Njihova misija nije samo da prenesu veštine, već i da sruše zidove straha i predrasuda koji okružuju svet muzičke produkcije. U UNKNOWN-u garantuju da svako sa strašću i talentom za muziku, može da uči i napreduje. Ono što je, pored ljubavi prema muzici i dobre volje potrebno, jedino su još kompjuter i slušalice.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.