Razvaljena ograda

Na mestu gde su nekada vlasnici njiva, preko međunarodne pruge kod novog mosta, prelazili istu, razvaljena je kapijica.

Sinoć je redakcija Vesnika017 dobila ove fotografije od roditelja osnovaca u nižim razredima, koji su ih čekali iz škole.

Kapijica je, ako se ne varamo, postavljena prilikom rekonstrukcije regionalnog puta od Vladičinog Hana ka Vranju, i izgradnje trotoara, zbog bezbenosti prolaznika, a naročito dece.

One thought on “Razvaljena ograda

  1. Lepo sto je neko slikao kapijicu koja je razvaljena,i lepo sto roditelji cekaju decu, ali ta ista deca kada se vracaju iz skole sutiraju i razvaljuju istu tako da molim te roditelje da ih upozore da vise ne rade takve stvari,, kapija je popravljena i na mestu je. i jos informacija da nije postavljena kada se renovirao put , nego je taj prolaz koliko ja znam jos od odna kada je stari signal za vozove zamenjen semaforom koji je preko puta kapije, tu dolaze serviseri kada je problem sa signalizacijom,,, a da ne budem sebican koristim je i sam licno i jos neki koji imaju baste,, prolaz je bezbedniji nego li mnogi neoznaceni na delu pruge od V,Hana do Lepenice, jer upravo tu se nalazi semafor ,,, tako da besposleni ne slikaju sve i svasta sto se desava u gradu nego svoju decu usmere na pravi put,, a to je da se cuva drustvena imovina

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.