SS Surdulice dodelio nagrade najboljim sportistima

Autor: Lj. Pasvlović

U Surdulici je juče Sportki Savez te Opštine, tradicionlano, poslednjeg vikenda januara, dodelio nagrade najboljim sportistima za 2023. godini.

Kako je objavljeno na stranici SSS, najbolja sportistkinja za 2023. godinu Dunja Đokić, članica Skijaškog kluba „Vlasinski vrhovi“ dok je najbolji sportista za 2023. godinu, Mileta Stanković, ovogodišnji Ginisovac u disiplini „Maksimalni broj sklekova u 60 min“ (3386 sklekova).

Nagrade sposrtostima, fotografija SSS Surdulica

Nagrada za najboljeg mladog sportistu otišla je u ruke mladom šahisti Luki Markoviću. Priznanje za najboljeg trenera u 2023. godini dodeljeno je mladom trenerskom paru, Kristini Dimitrijević i Nikoli Arsiću, trenerima Školice sporta SSOS Najbolji klub u ženskoj konkurenciji OK ,,Surdulica’’. Najbolji klub u muškoj konkurenciji je FK ,,Radnik’’

Nagrade, za perspektivne sportiste dobili su: Ana Lukić – STK „Belo Polje“ i Đorđe Milenković iz istog kluba. Vuk Stojković i Mara Kitanović iz KK „Tanden“, zatim i Brankica Marinković, Luka Radojičić iz RK „Radnik“ iz Sergej Spasić iz KK „Radnik“. Najbrojniji među nagrađenima za perspektivne sportiste bili su fudbaleri: Veljko Arizanović , Jovan Stanojević i Veljko Stojanović iz FK „Radnik“, Ninoslav Mladenović iz FK „Mladost“ iz Suvojnice. Vuk Stanimirović iz BK „Radnik“, Tatjana Zlatković – ŽFK „Radnik“, Aleksija Maksović – OK „Surdulica“ i Marko Tatuli – BK „Srbija“su takođe nagrađeni.

Za razvoj sporta, priznanja su uručena : za karate, Milanu Stančeviću, za uspešno predstavljanje u inostranstvu, ŽFK „Radnik“ i Mobilni tiom inkluzije Roma Surdulice. Nagrade za životno delo dobili su Stojadin Petrović-Šole i posthumno, Mile Veličković – Mića Levak.

Svečanoj ceremoniji prisustvovao je bivši ministar, Novica Tončev i opštinsko rukovodstvo, a pehare najboljima uručili su predsednica opštine Surdulica, dr Aleksandra Popović i predsednik Sportskog saveza Surdulice, Vladica Nestorović.


Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.