Hančani danas u poseti Jagodini

Autor: Lj. Pavlović

Danas će četrdesetak Hančana boraviti u Jagodini, povodom manifestacije „Dan otvorenih vrata“, obavestio nas je Petar Stošić, predsednik Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije u Vladičinom Hanu.

„Želim da se zahvalim Draganu Markoviću Palmi, Gradu Jagodini i Jedinstvenoj Srbiji na uvažavanju građana opštine Vladičin Han,“ rekao je Stošić tim povodom.

Dragan Marković Palma sa Petrom Stošićem

Danas je Jagodina pozvala sve građane Srbije da ih posete i besplatno borave u akva parku, obiđu Muzej voštanih figura, zoološki vrt kao i jedini veštački vodopad na Balkanu i sistem fontana dug 122 metra, Đurđevo brdo u gradskom parku.

Inače, kako nam je Petar Stošić, prvi čovek Palmine stranke u Hanu saopštio, nedavno je desetoro građana Vladičinog Hana besplatno letovalo u Grčkoj. Oni su u Haniotima boravili od 29. maja do 3. juna.

„Desetoro naših sugrađana je boravilo u Grčkoj potpuno besplatno. Svi troškovi su pokriveni od novca koji JS dobija iz budžeta na osnovu osam poslanika u republičkom parlamentu i donatora, tako da želimo da oni koji pune budžet, a to su građani, budu i korisnici tog budžeta,“ kaže Stošić.

Stošić je od nedavno predsednik OO JS u Vladičinom Hanu. Odbor te stranke u Vladičinom Hanu je osnovan još u prvoj deceniji 2000. godina, ali je funkcionisala sa prekidima.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.